Begeleiding en hulp in het huishouden

Hoe meer leeftijd een rol begint te spelen, hoe moeilijker het kan worden om voor uzelf  en uw partner te zorgen en de alledaagse werkzaamheden in- en rond het huis te doen.

Als het huishouden een te belastende taak wordt, dan is het raadzaam om in uw directe omgeving te kijken of familie, vrienden of buren u kunnen helpen. Er zijn ook voorzieningen in uw wijk, dorp of stad die uitkomst kunnen bieden. Mocht dit voor u toch niet toereikend zijn, dan kan ik u hierbij ondersteunen.

Voor de hand liggende werkzaamheden die ik kan overnemen:

  • Wassen en strijken
  • Verzorgen van maaltijden
  • Stofzuigen, afstoffen en dweilen
  • Schoonmaken van keuken, badkamer en WC

Ook op andere gebieden ik u ondersteunen:

  • Brengen (en halen) naar een dagbesteding
  • Uitlaten en verzorgen van uw huisdieren
  • Afspraken maken met ziekenhuis of gemeente
  • Het verzorgen van de boodschappen
  • Samen iets ondernemen of u naar een bezoekadres brengen

Zoekt u huishoudelijke hulp en/of persoonlijke verzorging voor uw naaste of uzelf? Ik kan zowel tijdelijke als terugkerende hulp bieden. Van enkele uurtjes per maand tot  één of meerdere dagen of dagdelen per week. Ik maak vooral ook tijd en ruimte voor een persoonlijk gesprek. Ik ben alert op veranderingen in uw leefsituatie en schakel (in overleg) indien nodig externe partijen in.

Ik sta voor persoonlijke aandacht, punctualiteit, kwaliteit, waarborgen van privacy en vertrouwen. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking bij u thuis.