Wie is Mariska

Ik ben Mariska Alards, geboren in Boxmeer, en woon al ruim 30 jaar in Melderslo, gemeente Horst aan de Maas (Noord-Limburg). Ik ben getrouwd en heb een gezin met 2 (intussen volwassen) kinderen. Ik kom uit een echt ondernemersgezin, weet van aanpakken, en heb jarenlang een eigen tulpenbedrijf gerund.

Omdat mijn hart echter in de zorg ligt ben ik daarnaast ook veel werkzaam geweest in de zorgsector. Daar is vanuit mijn betrokkenheid, mijn gevoel en beleving het idee ontstaan voor Rouwhulp Mariska. De verwezenlijking ervan is voor mij een lang gekoesterde droom.

Rust, geduld, zorgzaamheid, vertrouwen en het respecteren van privacy zijn de pijlers onder mijn werk. Ik houd altijd rekening met ieders persoonlijke situatie en wensen, loop niet in de weg en biedt een luisterend oor als daar behoefte aan is. Ik ben “onzichtbaar” aanwezig!!.

 “Het is mijn pad en mijn uitdaging  om hulpbehoevende mensen in moeilijke tijden te ontzorgen.”

Een mooie reactie:
“We hebben Mariska benaderd in de periode dat onze moeder heel veel moeite had met eten. Ieder weekend kwam ze om te helpen, maar ook om onze vader te ontlasten. Ze bracht zelfs zelfgemaakte soep en pudding mee wat moeder en vader heerlijk vonden. Daarna vond ze ook nog tijd om na het eten een wandeling te maken met moeder, wat wij zeer konden waarderen. Moeder en vader vonden het altijd heel fijn als Mariska kwam. Moeder is nu verhuisd naar een verzorgingstehuis.

Mariska bedankt voor je goede zorgen.
Ine